Slide

Paja pähkinänkuoressa

Pajan alakerrassa on avointa tilaa noin 250 neliömetriä  ja 80 neliömetriä yläkerran parvella, jossa on myös Pajan pääbaari.  Tilaan mahtuu maksimissaan 250 henkilöä teatterimuodossa (yläparvi tällöin käytössä)  200 henkilöä luokkamuodossa  ja 57 henkilöä U-muodossa. Paja on kokonaan puurakenteinen ja vapaa korkeus on noin 5,8 m. Seinät ovat tummanharmaaksi sävytettyä puuta ja lattia on betoninen & teollistunnelmainen. Pajan pöytien pinnat ovat paikallisten taiteilijoiden töitä, joista jokainen on uniikki teos.  Paja on muunneltava ravintolatila, jossa on esiintymislava ja erinomainen valo- ja äänitekniikka

Yleisimmin kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset!

Miten pääsen Pajalle?
Bussilla Järvenpäästä, Keravalta ja Helsingistä. Jää pois Krapin pysäkillä. Taksimatka Järvenpäästä Krapille maksaaa noin 25 euroa ja Keravalta noin 20 euroa.

Pajan sijainti

Moneltako Paja avataan ja suljetaan?
Ovet avataan 1,5 tai 1 tuntia ennen klubin tai tapahtuman alkua. Ovien aukeamisaika ilmoitetaan aina tapahtuman yhteydessä. Suljemme iltaklubien jälkeen tilaisuudesta riippuen 24.00 pääsääntöisesti.

Kaikille verkkokaupan kautta lipunostaneille lähetetään noin viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse infokirje, jossa kerrotaan myös illan aikatauluista.

Pääsenkö istumaan kaverin kanssa samaan pöytään?
Kyllä! Pajassa on pöytiinohjaus, joten järjestämme seurueelle vierekkäiset paikat. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput yhdellä kertaa helpottamaan pöytäjärjestelyjä. Myös parven paikat on nimetty. Jos liput on ostettu eri aikaan suosittelemme lähettämään meille paikkatoiveet ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen paja@krapinpaja.fi

Voinko varata liput etukäteen?
Liput kannattaa ostaa ennakkoon Krapin verkkokaupasta tai hotelli Krapin vastaanotosta. Yli 10 hengen ryhmille voi tehdä ennakkovarauksen Pajan emännältä tai isännältä osoitteesta paja@krapinpaja.fi tai Krapin myyntipalvelusta, myynti@krapi.fi / 09- 27484290. Yksittäisiä lippuja ei voi varata ennakkoon. Myös Pajassa myydään lippua ennen klubeja ja esityksiä, jos lippuja on jäljellä.

Mistä tiedän onko klubilla tai esityksessä tilaa?
Krapin verkkokaupassa ja Facebookissa on aina tieto, jos klubi tai esitys on loppuunmyyty. Jos haluat vielä varmistaa asian, voit soittaa Krapin vaihteeseen p. 09-274841

Onko Pajassa tarjolla ruokaa?
Klubien ja esitysten yhteydessä on tarjolla Pajan annos. Annos vaihtelee viikoittain. Lisäksi myynnissä on aina pientä suolaista ja makeaa, esimerkiksi tapaksia ja piirakoita. Tutustu myös Krapihovin illallispöydän tapahtumaetuihin.

Onko Pajassa anniskelua?
Kyllä, koko Paja on anniskelualuetta. Klubi-iltoina vieraita palvelee kaksi baaria. Alakerrassa pieni viini- ja olutbaari ja yläkerrassa pääbaarimme.

Voinko vuokrata Pajan tilaisuuteeni?
Kyllä voit! Ota yhteyttä rohkeasti Krapin myyntipalveluun myynti@krapi.fi /  09- 27484290. Pajan kautta onnistuu myös kaikki ohjelmapalvelut. Olemme valmiina auttamaan!

 

Onko Paja esteetön ja tarvitseeko avustajani lippua klubille?
Pajan sali on esteetön ja Pajalla on inva-wc. Parvelle ei pyörätuolilla kuitenkaan ikävä kyllä pääse.  Avustaja pääsee veloituksetta sisään avustettavan seurassa. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua, avustettavan lippu riittää. Toivomme kuitenkin ilmoitusta avustajalipusta ennen konserttia tai tapahtumaa osoitteeseen paja@krapinpaja.fi, jotta osaamme varata myös avustajalle paikan.

Eikö kysymykseesi löytynyt vastausta? Kysy meiltä,
paja@krapinpaja.fi – vastaamme pian!