Slide

Juhlatilat

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Krapin juhlatilat

Juhlia Krapin historiallisessa pihapiirissä

Krapi tarjoaa aidon suomalainen juhlakattauksen, käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa. Tilat ja tunnelmat vaihtuvat toiveiden ja juhlaseurueen mukaan. Onnelasali sekä Krapin Paja mahdollistavat kahden sadan henkilön juhlat yhtenäisessä tilassa.

Krapihovi, Krapin aitat sekä Impivaara tarjoavat pienempiä persoonallisia vaihtoehtoja. Hotelli Krapi majoittaa jopa 150 juhlavierasta.

Juhlamestari kumppaneineen suunnittelee ja toteuttaa kaiken valmiiksi toiveiden mukaisesti. Somistukset, ohjelmat ja kattaukset järjestyvät kaikki meidän kauttamme. Onnelasaliin rakentuu joustavasti erimuotoisia tunnelmia ja teemoja. Toiveiden värimaailmoja mahdollistavan valaistuksen sekä sisustuselementtien avulla unelmien tunnelmat ovat mahdollisia. Suomen kärkiesiintyjät ja artistit ovat saatavilla kauttamme. Krapin Pajan Paja Band on vertaansa vailla alkuillasta yömyöhään. Isoimpiin tiloihin on estradit ja lavatekniikka saatavilla. Paikalla oleva teknikko varmistaa kaiken toimivuuden.

Viihtyisä puisto ja kaunis rantamaisema luovat monia mahdollisuuksia. Vihkitilaisuus rantatörmällä vasten jylhää Sarvikalliota, suomalaisuuden syntysijaa on mieliinpainuva elämys.

Krapi on täynnä hienoja tarinoita, jokainen juhla kirjoittaa niistä omaansa.
Tervetuloa vieraaksemme!

Inspiroidu ja luo oma tilaisuutesi:

kohtaamisia.krapi.fi