Slide

Ainutlaatuinen konsepti osana Krapia

Krapin Pajan konsepti on ainutlaatuinen. Se on syntynyt kahden yrityksen, Krapin  ja Tuusulanjärven tapahtumien yhteistyönä. Tavoitteena on ollut luoda parhaat puitteet kulttuurielämyksistä nauttimiseen. Paja avattiin suomalaisuuden päivänä vuonna 2017. Se rakennettiin alusta lähtien huomioiden tilan monikäyttöisyys ja esittävät taiteet.

Jokainen vierailu Krapin Pajassa on mieleenpainuva elämys.
Tervetuloa vieraaksemme!

Tapahtumia ja tuotantoa

Krapin Pajassa on järjestetty jo satoja klubeja, esityksiä, juhlia, presentaatioita, kick-offeja, kokouksia ja show & dinner-iltoja. Krapin Pajan tapahtumaosaaminen ja sisällöt ovat käytettävissäsi kaikissa Krapin tiloissa. Voimme toteuttaa koko tapahtuman alusta loppuun tai vastata vain jostakin osa-alueesta, miten vain on vaivattominta. Tapahtuma- ja sisällöntuotanto ovat osa Krapia ja palavelut hoituvat luontevasti ja mutkattomasti ilman välikäsiä.

Tuotamme tapahtumia ja sisältöä myös Krapin ulkopuolelle.

Olemme käytettävissä kun tarvitaan pientä tai kokonaisvaltaista apua sisällöntuottamiseen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

 

 

 

Anu

Krapin Paja tuottaa tapahtumien ja juhlien ohjelmasisältöjä ja kokonaisia elämyspäiviä.
Anulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten teatteriesitysten ja tapahtumakokonaisuuksien tuottamisesta.

Altti

Krapin Paja tuottaa yli 200 yleisötilaisutta vuodessa-Pajan musiikkiklubeilla esiintyvät parhaat suomalaiset artistit sekä vaikuttavimmat paikalliset taitelijat.

Altti on muusikko, joka on tunnettu alalla musiikin erikoismiehenä. Altti on multi-instrumentalisti, jonka vahvuutena on soittamisen ja säveltämisen lisäksi tapahtumien tekninen osaaminen.